Cautare

270 de rezultate pentru "neptun olimp" (3.38 secunde)
De asemenea, vineri, la resedinta Inspectoratului de Jandarmi Judetean Constanta va avea loc ceremonia arborarii drapelului national, in prezenta conducerii si a personalului aflat la resedinta si la subunitatile din Neptun, Medgidia si Cernavoda.
Inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Munca din Constanta au verificat, sambata, trei hotelui si cinci terase din statiunile Mamaia, Eforie, Neptun si Jupiter, unde au "impartit" cu generozitate un sir de masuri pentru deficientele constatate.
"Pe 1 si 2 mai fiica mea a fost cu mine, la Neptun", a spus Traian Basescu, a adaugat ca nu a participat la nicio actiune a MTS, precizand faptul ca doar seara s-a dus la concertul trupei Voltaj, cu care are "o relatie speciala", filmand cateva clipuri ale formatiei.
c, 8 echipe ale MS au verificat 248 unitati din statiunile Navodari, Mamaia, Eforie Sud, Eforie Nord, Techirghiol, Neptun, Costinesti, Jupiter-Venus-Saturn.
De asemenea, la societatile SC "Constantin International" SRL, SC "Leil-Com" SRL, SC "Casa Ursu" SRL, din Eforie Sud, SC "Lucadi Distribution Import Export" SRL, "Holiday Ambasador" SRL, SC "Neptun Maritime" SRL, SC "Grup Ideal Invest" SRL, "Somiral" SRL si "Credo Comex" SRL, echipele de control de la ITM au depistat alte 18 persoane care nu aveau contracte de munca.
Dovada ca inspectorii ANSVSA "calaresc" societatile de pe litoral, de parca ar fi "morti" de foame activitatea comandamentului aferenta unei singure zile, postata pe site-ul institutiei, potrivit careia, in doar cateva ore, inspectorii au controlat 47 de unitati de alimentatie publica, din statiunile Vama Veche, Jupiter, Neptun Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud si Constanta, aplicand un numar de 31 de amenzi, in valoare de 217.
, la hotelul "Doina" din statiunea Neptun, proiectul "Impreuna pentru o societate mai buna" - Regiunea Sud Est, finantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial, Dezvoltarea Resurselor Umane.
La hotelul Doina din Neptun sunt cazati, in aceasta perioada, mai multi reprezentanti ai Ministerului Turismului, care vor verifica, in aceasta perioada, daca "certificarea" hotelurilor la doua, trei sau mai multe stele chiar corespunde realitatilor din unitatile respective.
Deci, in plan personal, Basescu poate sa barfeasca partidele si liderii acestora cat pofteste, dar numai pe la "Ciresica" - ori prin carciumile din Neptun, unde se mai intalneste "intamplator" cu madam Elena - dar nicicum de la tribuna oficiala a Admistratiei Prezidentiale, pe care se afla stema statului roman.Cand vorbeste de acolo, deci cand se exprima institutia si nu umorile din el, Basescu are obligatia sa respecte si aceasta parte a Poporului care este structurata in partide.
Ca sa revenim la exemplul Greciei, este de comparat audienta pe care a avut-o primul lor ministru si in ce capitale a umblat acesta pentru a prezenta situatia tarii sale, unde si cu cine s-a intalnit - de la Biroul Oval al Casei Albe, la Cancelaria din Berlin - fata de naveta intre piscina vilei de protocol Lac 1 si plaja lui Ceausescu de la Neptun pe care o face celebrul nostru presedinte.
Ulterior, miile de turisti si de constanteni prezenti pe faleza din dreptul Comandamentului Flotei au putut urmari sosirea alaiului Zeului Neptun si demonstratii marinaresti, urmate apoi de Exercitiul Naval FNR 2010.
In 2005, presedintele Basescu si-a petrecut ziua de nastere la vila de protocol din statiunea Neptun, in ziua urmatoare vizitandu-si mama, impreuna cu sotia si cele doua fiice, dupa ce a mers la mormantul tatalui sau din Cimitirul Central al municipiului Constanta.
Au uitat, cand ii cara Basescu cu elicopterul la Neptun sa se sfatuiasca cu ei in privinta reformei: daca sa aleaga modelul "Johnny Walker" sau "Balantines".
Inteleg ca acum este la Neptun, la una mica, discutie, nebunaticilor! cu Traian Basescu. Pe meniu, un singur fel: "unde e viitorul meu, care l-am avut?!" Ca, sa ma ierte Dumnezeu, dar nu-l vad pe Gerunziul Carpatilor sef peste bordelul portocaliu, numit PDL.
Lipsa de joc, fara comentarii, fara sicane, fara mistourile obisnuite, pune pe ganduri atunci cand vine de la Basescu, mai ales ca a doua zi dupa caderea guvernului fostul prim-ministru era convocat la Neptun la o discutie de taina cu Stapanul.
Elena Udrea, convocata la Neptun sau plecata acolo dintr-un impuls personal ar fi scris, cica, sau ar fi declarat la intoarcere sau poate chiar din selecta statiune, ca PDL e o pisica pe care o strivesti de nenumarate ori sub rotile unei masini si cand o crezi cu totul moarta, iti sare la beregata.
Cand ai fi putut s-o faci, ai preferat sa fi marioneta altora. PS Omul se reface la Neptun. Ghici ghicitoare mea : cu cine ? http://politicata.wordpress.com/2012/04/29/chifla-saptamanii-mihai-razvan-ungureanu/
Fie si la Neptun. Dar, in toate variantele, deznodamantul unic spre care evolueaza Basescu este cel al unui esec. Care este tot mai aproape.
In weekendul de 1 Mai, prim-ministrul cenzurat a fost convocat la Neptun.
E cam patetic sa vorbesti de dictatura doar pentru ca s-a schimbat din functie o tanti care numara voturile ca Pristanda steagurile sau cu un "buldog" nauc care "inca nu am vorbit la telefon cu presedintele, probabil era ocupat" sa se odihneasca pe plaja de la Neptun, de unde s-a intors aseara fiindca "e groasa fratilor".
google-analytics.com